22 February 2012

Funny Story

One night, a father passed by his son's room and heard his son praying: "God bless Mommy, Daddy, and Grandma. Bye Bye, Grandpa."

The father didn't quite know what this meant, but was glad his son was praying. The next morning, they found Grandpa dead on the floor of a heart attack. The father reassured himself that it was just a coincidence, but was still a bit spooked.

The next night, he heard his son praying again: "God bless Mommy and Daddy. Bye Bye, Grandma."

The father was worried, but decided to wait until morning. Sure enough, the next morning Grandma was on the floor, dead of a heart attack.

Really scared now, the father decided to wait outside his son's door the next night.

And sure enough, the boy started to pray: "God bless Mommy. Bye Bye, Daddy."

Now the father was crapping his pants. He stayed up all night, and went to the doctor's early the next day to make sure his health was fine.

When he finally came home, his wife was waiting on the porch. She said, "Thank God you're here -- we could really use your help! We found milkman dead on our porch this morning!"

28 January 2012

Jo Hota he Achhe ke liye hi hota he... !!!

An old story is told of a king in Africa who had a close friend with whom he grew up. The friend had a habit of looking at every situation that ever occurred in his life (positive or negative) and remarking, "This is good!"

One day the king and his friend were out on a hunting expedition. The friend would load and prepare the guns for the king. The friend had apparently done something wrong in preparing one of the guns, for after taking the gun from his friend, the king fired it and his thumb was blown off. Examining the situation the friend remarked as usual, "This is good!" To which the king replied, "No, this is NOT good!" and proceeded to send his friend to jail.

About a year later, the king was hunting in an area that he should have known to stay clear of. Cannibals captured him and took him to their village. They tied his hands, stacked some wood, set up a stake and bound him to the stake. As they came near to set fire to the wood, they noticed that the king was missing a thumb. Being superstitious, they never ate anyone that was less than whole. So untying the king, they sent him on his way.

As he returned home, he was reminded of the event that had taken his thumb and felt remorse for his treatment of his friend. He went immediately to the jail to speak with his friend. "You were right," he said, "it was good that my thumb was blown off." And he proceeded to tell the friend all that had just happened. "And so I am very sorry for sending you to jail for so long. It was bad for me to do this."

"No," his friend replied, "This is good!" "What do you mean,'This is good'? How could it be good that I sent my friend to jail for a year?" "If I had NOT been in jail, I would have been with you."

17 December 2011

SOMETIMES

SOMETIMES Sorry Means - It's Not My Fault, It's Yours, Accept It, It Would Make Me Feel Better

SOMETIMES Good Night Means - Don't keep The Phone Stupid, I Want To Talk More

SOMETIMES Take Care Means - Me Not Well And Need To Be Cared For By You

SOMETIMES Disconnecting a Call Means - Call Me Back, I Want You To Persuade Me With Something Special

SOMETIMES Smile Means More Than Tears

SOMETIMES Tears Are More Satisfying Than Smile

There Are Very Few People Who Understand This Exceptionalities And These Few People Are Found Only SOMETIMES :)

07 September 2011

Who is a boy?

A boy is d most beautiful part of God's creation.
He starts compromising at a very tender age.
He sacrifices his chocolates & toys for his sister.
Then he sacrifices his pocket money 4 his girlfriend.
He also scarifies his cigrate and bear to frnz.
He sacrifices his full youth for his wife and children without complain silently.
Boyz life is tough and ful of sacrifice.

Now boyz would be thinking- o teriii, Mai aisa kab tha?' ;)
n to every girl realize wow!! ladke kitne ache hote hain.

16 August 2011

10 things to know about Anna Hazare 'n Jan Lok Pal Bill.. !

1. Who is Anna Hazare?
ANS : ex-army man. Fought 1965 Indo-Pak War

2. What's so special about him?
ANS : He built a village Ralegaon Siddhi in Ahamad Nagar district, Maharashtra

3. So what?
ANS : This village is a self-sustained model village. Energy is produced in the village itself from solar power, biofuel and wind mills.

In 1975, it used to be a poverty clad village. Now it is one of the richest village in India. It has become a model for self-sustained, eco-friendly & harmonic village.

4. Ok,...?
ANS : This guy, Anna Hazare was awarded Padma Bhushan and is a known figure for his social activities.

5. Really, what is he fighting for?
ANS : He is supporting a cause, the amendment of a law to curb corruption in India.

6. How that can be possible?
ANS : He is advocating for a Bil, The Jan Lokpal Bill (The Citizen Ombudsman Bill), that will form an autonomous authority who will make politicians (ministers), beurocrats (IAS/IPS) accountable for their deeds.

8. It's an entirely new thing right..?
ANS : In 1972, the bill was proposed by then Law minister Mr. Shanti Bhushan. Since then it has been neglected by the politicians and some are trying to change the bill to suit thier theft (corruption).

7. Oh.. He is going on a hunger strike for that whole thing of passing a Bill ! How can that be possible in such a short span of time?
ANS : The first thing he is asking for is: the government should come forward and announce that the bill is going to be passed.

Next, they make a joint committee to DRAFT the JAN LOKPAL BILL. 50% goverment participation and 50% public participation. Because you cant trust the government entirely for making such a bill which does not suit them.

8. Fine, What will happen when this bill is passed?
ANS : A LokPal will be appointed at the centre. He will have an autonomous charge, say like the Election Commission of India. In each and every state, Lokayukta will be appointed. The job is to bring all alleged party to trial in case of corruptions within 1 year. Within 2 years, the guilty will be punished. Not like, Bofors scam or Bhopal Gas Tragedy case, that has been going for last 25 years without any result.

9. Is he alone? Whoelse is there in the fight with Anna Hazare?
ANS : Baba Ramdev, Ex. IPS Kiran Bedi, Social Activist Swami Agnivesh, RTI activist Arvind Kejriwal and many more.

Prominent personalities like Aamir Khan is supporting his cause.

10. Ok, got it. What can I do?
ANS : At least we can spread the message. How?

Putting status message, links, video, changing profile pics.

At least we can support Anna Hazare and the cause for uprooting corruption from India.

At least we can hope that his Hunger Strike does not go in vain.

At least we can pray for his good health.

Thanks for reading.